Leasen

Lease van nieuw en gebruikt

Naast het gebruikelijke aanbod van nieuwe auto’s heeft Reallease de unieke Reallease formule ontwikkeld, binnen deze formule is het mogelijk auto’s tot maximaal 3 jaar oud te operational te leasen.
U als klant heeft hierbij de mogelijkheid te kiezen voor een gelijke auto, maar dan voor minder of een grotere auto voor het gelijke bedrag dat hij normaal zou moeten betalen voor een nieuwe auto.

Lease van elk merk

Reallease is een merkonafhanklijke leasemaatschappij waarbij de keuze geheel aan u is welk merk zal worden genomen. Natuurlijk adviseren wij vaak bepaalde merken daar deze in de praktijk beter blijken te voldoen dan andere merken.
Reallease heeft reeds een zeer respectabel aantal jaren ervaring in de leasebranche zodat wij deze adviserende functie als zeer waardevol voor u als klant alswel Reallease kunnen beschouwen.

Standaard mobiliteit

Reallease heeft samen met Travelcard een pakket samengesteld om uw mobiliteit te garanderen.
Zonder meerprijs kunt u gebruikmaken van wegenwachthulp met, zo nodig, een vervangende auto.
Wegenwachthulp buitenland is natuurlijk standaard in het pakket opgenomen. Dus wat er ook gebeurt u kunt blijven rijden! Wanneer uw Reallease auto voor een onderhoudsbeurt of vanwege schade niet beschikbaar is, zorgt Reallease voor een vervangende auto.